POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Hedepy s.r.o., IČ: 09206281, DIČ: CZ09206206281, cu sediul social în V Tišoně 3, 160 00 Praha 6, reprezentată de Roman Zámečník și Lukáš Krčil – Directori Generali, Cont nr.: 2801819429/2010, e-mail: suport@hedepy.ro, înregistrată în Registrul Comercial ținut de Tribunalul Municipal din Praga, Secțiunea C, Insert 332559 („Hedepy”) prelucrează datele dumneavoastră de mai jos în scopul furnizării de servicii terapeutice și al asigurării funcționării site-ului web. Apreciem încrederea dumneavoastră și prelucrăm toate datele furnizate în mod confidențial.

Așadar, ce date prelucrăm despre dvs. în calitate de Operator de date?

 • Datele dumneavoastră de contact: nume și prenume, telefon și e-mail; 
 • Informații privind modalitatea de plată; 
 • Informații privind feedback-ul și evaluările terapeutului, dacă le furnizați; 
 • Informații din sistemul de rezervări – date ale ședințelor, anulări etc. 
 • Informații despre vizita dvs. pe site-ul nostru, în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile. 

Pentru evitarea oricărei neclarități, am dori să subliniem că (a) Hedepy nu are acces la videoconferințele cu terapeutul dumneavoastră și nici nu primește informații despre dumneavoastră de la terapeutul dumneavoastră, ci doar confirmarea că ședința a avut/nu a avut loc (prin urmare, doar terapeutul dumneavoastră este controlorul datelor cu caracter personal comunicate în timpul ședinței); și (b) Hedepy nu are acces la informațiile cardului dumneavoastră de plată (controlorul este Commgate Payments a.s.) – primim informații doar dacă plata a fost/nu a fost efectuată). 

De ce le procesăm?

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul organizării întâlnirilor cu terapeutul, al plății pentru serviciile acestuia și al sondării calității ședințelor, cu excepția cazului în care ați refuzat posibilitatea de a fi contactat în momentul înregistrării sau v-ați retras ulterior consimțământul de a oferi feedback.

Cât timp vom prelucra datele dvs. personale?

Vom prelucra datele dvs. în sistemul de rezervări doar atât timp cât sunteți clientul nostru. Vom șterge automat datele dvs. personale la un an de la ultima sesiune. Bineînțeles, le vom șterge imediat în orice moment, la cerere. În conformitate cu Legea contabilității, trebuie să prelucrăm informațiile despre plățile anterioare pentru o perioadă de 10 ani. După acest timp, acestea vor fi șterse.

Date sensibile

După cum am precizat deja mai sus, compania noastră, în calitate de operator, nu prelucrează datele dumneavoastră sensibile, adică informații despre sănătatea dumneavoastră sau despre sesiunile sau tratamentele recomandate. Relația dintre dvs. și terapeutul dvs. este o relație confidențială între dvs. și orice informație sensibilă este/poate fi prelucrată doar de către terapeutul dvs. care este obligat să respecte Codul Asociației Europene a Psihoterapeuților. 

În cazul în care dumneavoastră și terapeutul dumneavoastră alegeți să înregistrați ședința, compania noastră nu are și nu va avea acces la înregistrare. 

Cui transmitem datele dumneavoastră personale?

Utilizăm serviciile companiei Twilio Inc. pentru a oferi o conexiune securizată cu terapeutul dvs. Compania noastră a ales compania americană pentru sistemele sale de înaltă securitate și pentru standardul ridicat în ceea ce privește protecția datelor, în deplină conformitate cu GDPR. Cu Twilio Inc. am încheiat așa-numitele clauze contractuale standard, care sunt recomandate de Comisia Europeană ca fiind complet suficiente pentru a asigura aceeași protecție a datelor cu caracter personal ca și cea oferită de țările Uniunii Europene.

În plus, plata pentru sesiunile individuale este organizată de  Comgate Payments a.s.  , care este operatorul datelor dumneavoastră personale și care transmite companiei noastre doar informații cu privire la faptul că plata a fost sau nu efectuată corect. Aceasta nu ne transmite niciunul dintre detaliile dumneavoastră de plată.

Vă recomandăm să vă familiarizați cu politica de confidențialitate înainte de a vă înscrie.

În cazul în care ați primit un voucher de sesiune, dorim să vă asigurăm că nu transmitem datele dvs. personale furnizorului de vouchere, ci doar date agregate privind numărul total de sesiuni pentru fiecare voucher și valoarea nominală totală a voucherelor răscumpărate.

Cum vă protejăm datele personale?

Compania noastră pune accent pe confidențialitatea consultațiilor și pe securitatea datelor dumneavoastră. Am adoptat un standard ridicat de cerințe de securitate pentru sisteme și colaboratori. Principalele dintre acestea includ:

Cerințele ridicate față de terapeuți și profesionalismul lor, inclusiv cerințele de securizare a informațiilor despre dumneavoastră; 

 • Măsuri tehnice pentru securizarea sistemului de rezervare și a videoconferințelor; 
 • Reducerea la minimum a datelor prelucrate și a persoanelor care au acces la date; 
 • Tăcerea tuturor persoanelor care au acces la sistemul de rezervare și/sau se ocupă de medierea ședinței. 

Care sunt drepturile dumneavoastră?

 1. În special, aveți dreptul la informare: ne puteți întreba dacă și,unde este cazul, ce date cu caracter personal prelucrăm despre dvs. și orice altceva legat de datele dvs. personale la care nu s-a răspuns deja mai sus.
 2. Dreptul de a corecta/adăuga: Dacă v-ați schimbat adresa de e-mail, numărul de telefon sau numele, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de mai jos și vom fi bucuroși să corectăm sau să adăugăm datele dvs. de contact.
 3. Dreptul de a vă opune prelucrării: dacă considerați că prelucrăm datele cu caracter personal cu încălcarea protecției datelor dvs. personale și a condițiilor legale de protecție a datelor, puteți solicita o explicație, ne puteți cere să remediem situația, în special, puteți solicita blocarea datelor cu caracter personal sau distrugerea datelor cu caracter personal. 
 4. Dreptul la transfer: ne puteți solicita și vă vom trimite un extras electronic al datelor dvs. personale.
 5. Dreptul la ștergere: Puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal în orice moment. Vom fi bucuroși să ne conformăm, cu excepția cazului în care există motive legitime pentru prelucrarea ulterioară, de exemplu, informații de plată datorită Legii contabilității.
 6. Dreptul de a depune o plângere: Dacă considerați că, în ciuda eforturilor noastre, încălcăm legislația privind protecția datelor, puteți contacta Biroul pentru protecția datelor cu caracter personal, www.uoou.cz, tel. +420 234 665 111, Pplk. Sochora 27, Praga 7, cod poștal 170 00.

Și unde îmi pot exercita aceste drepturi?

Suntem bucuroși să luăm legătura cu dvs. și încercăm să vă rezolvăm sugestiile, solicitările sau reclamațiile cât mai repede posibil.

Ne puteți contacta la suport@hedepy.ro, la adresa noastră menționată în antet. De asemenea, suntem disponibili în zilele lucrătoare, între orele 9.00 și 17.00, la numărul de telefon 0721191322  și prin chat online la https://hedepy.ro/.