Anxietate

Scala GAD7 este utilizată în testul de anxietate folosit de experți precum terapeuți sau medici specialiști. Acest test îți va indica dacă te confrunți cu cele mai frecvente simptome ale unei tulburări de anxietate.

Auto-evaluează-te pentru a identifica simptomele anxietății

Simptomele de anxietate nu sunt deloc plăcute din punct de vedere emoțional. Cine ar vrea să fie speriat și îngrijorat de ceea ce se va întâmpla sau de ceea ce s-ar putea întâmpla? Cu toate acestea, deoarece anxietatea este cea mai frecventă tulburare mintală, multe persoane se confruntă zilnic cu aceste sentimente.

Anxietatea se manifestă ca un sentiment neplăcut de amenințare și tensiune care variază în intensitate de la o ușoară neliniște până la atacuri de panică. Este similară cu frica sau stresul, dar există câteva diferențe.


Testează-te
Am pregătit un set de teste standardizate pe diverse teme.
Rezultatele testelor sunt doar orientative, așadar cel mai bine este să consulți un specialist după aceea, pentru orice fel de diagnostic.
Testele te vor ajuta să înțelegi mai bine starea sănătății tale emoționale și mintale.
Testează-te
Cât durează completarea Testului de anxietate?
Scala GAD7 este utilizată în cadrul Testului de anxietate sau al Testului de tulburare de anxietate generalizată, care are doar 7 întrebări. Completarea acestuia durează aproximativ 2-3 minute.
Cât costă Testul de anxietate?
Toate testele noastre de auto-evaluare sunt gratuite.
Cum se completează Testul de anxietate?
Completează testul alegând opțiunile care descriu cel mai bine situația ta în ultimele 2 săptămâni. Testul de anxietate constă în doar 7 întrebări.
Cât de precis este Testul de anxietate?

Acest chestionar simplu este utilizat pentru a depista și evalua severitatea tulburării de anxietate generalizată (GAD).

Acesta este utilizat pentru a determina în mod obiectiv intensitatea simptomelor inițiale și pentru a urmări modificările simptomelor/efectelor tratamentului în timp.

Acest test va indica dacă te confrunți cu cele mai frecvente simptome ale unei tulburări de anxietate, dar nu poate înlocui o evaluare completă și nici nu ar trebui să fie folosit pentru a pune un auto-diagnostic sau pentru a decide asupra unui plan de tratament.

Pentru ca terapia să funcționeze, te vom ajuta să găsești terapeutul potrivit pentru tine.
Cu un scurt test te putem ajuta să găsești, în 5 minute, persoana potrivită care să te asculte.
Alegem terapeuții cu atenție
Alegem terapeuții cu atenție
Înainte ca terapeuții să se alăture comunității noastre, aceștia trec printr-un proces de selecție îndelungat, în cadrul căruia educația și pregătirea acestora sunt verificate.
Te vom ajuta să găsești terapeutul potrivit.
Te vom ajuta să găsești terapeutul potrivit.
Printr-un scurt test, îți vom arăta cei mai potriviți trei terapeuți în funcție de cerințele și nevoile tale.
Vom completa terapia cu video-uri educaționale
Vom completa terapia cu video-uri educaționale
Abonații vor avea acces la 60 de video-uri educaționale despre sănătatea mintală pe care le pot viziona în orice moment.
Începe testul
Hedepy
Înscrie-te la newsletter-ul Hedepy
Sfaturi, informații noi, reduceri
Prin înscriere, ești de acord cu politica de prelucrare a datelor personale
Footer

VisaMastercardGoogle PayApple PayPayPalKlarna