Depresie

Un test online de depresie, rapid și de încredere. Examinarea PHQ-9 constă în 9 întrebări. Folosit de terapeuți în practica clinică pentru a depista simptomele depresiei.

Examinează-te pentru semne de depresie

Depresia este descrisă frecvent ca fiind o stare negativă cauzată de vremea rea sau de probleme în relații. Deseori, acestea sunt schimbări de dispoziție care se stabilizează cu timpul. Dar ce se întâmplă dacă starea neplăcută este cronică?

Depresia este o tulburare de dispoziție de termen lung, ce cauzează tristețe și melancolie și ne afectează capacitatea de a funcționa. Fă un test rapid pentru a verifica dacă ai simptomele specifice.

Pentru cine este potrivit testul de depresie?

Dacă ai o dispoziție proastă, suferi de oboseală sau ți-ai pierdut interesului față de lucrurile care înainte te bucurau, este posibil să suferi de depresie, iar acest test este pentru tine.

Alte simptome ale depresiei

  • Tulburări de somn
  • Fluctuații de greutate
  • Modificări ale apetitului
  • Autoînvinuirea și disperarea
  • Probleme digestive

Dacă suferi de depresie de mai mult de 14 zile, consultă un specialist.

Depresia poate fi recunoscută dacă durează mai mult de două săptămâni.

Scala de depresie PHQ-9

Testul PHQ-9 este larg utilizat pentru diagnosticarea depresiei, în special de către specialiștii din domeniul medical. Mai multe studii au demonstrat că examinarea PHQ-9 este o tehnică eficientă pentru evaluarea depresiei, iar potrivit acestor studii, este mai sensibilă decât o diagnosticare prin interviu.

Testul constă în 9 întrebări despre starea de spirit proastă, pierderea interesului, probleme de somn, oboseală și lipsa de vitalitate. Răspunsurile la aceste întrebări pot fi alese dintre următoarele opțiuni: Deloc, În unele zile, În majoritatea timpului, Aproape zilnic. Acest chestionar te întreabă cât de des te-ai confruntat cu o anumită senzație sau situație în ultimele două săptămâni.


Testează-te
Am pregătit un set de teste standardizate pe diverse teme.
Rezultatele testelor sunt doar orientative, așadar cel mai bine este să consulți un specialist după aceea, pentru orice fel de diagnostic.
Testele te vor ajuta să înțelegi mai bine starea sănătății tale emoționale și mintale.
Testează-te
Cât durează un test de depresie?
Testul de depresie Hedepy se bazează pe metoda PHQ-9 și conține doar 9 întrebări. Întreaga examinare durează în mod normal 2-3 minute.
Cât costă testul de depresie?
Testul de depresie Hedepy este complet gratuit.
Cum pot să fac testul de depresie?
Completezi testul de depresie PHQ-9 selectând răspunsurile care se potrivesc cel mai bine stării tale pe parcursul ultimelor două săptămâni. Testul este unul scurt și conține doar 9 întrebări.
Este de încredere testul de depresie?
Testul PHQ-9 este o abordare eficientă pentru depistarea depresiei. Potrivit studiilor, acest test este mai sensibil decât diagnosticarea prin interviu.
Ce este mai exact metoda PHQ-9?
PHQ-9 (Patient Health Questionnaire-9) este o tehnică simplă, rapidă și larg utilizată pentru evaluarea depresiei. Este compusă din 9 întrebări standard. Scala PHQ-9 este utilizată atât în contextul clinic cât și în cel de cercetare.
Pentru ca terapia să funcționeze, te vom ajuta să găsești terapeutul potrivit pentru tine.
Cu un scurt test te putem ajuta să găsești, în 5 minute, persoana potrivită care să te asculte.
Alegem terapeuții cu atenție
Alegem terapeuții cu atenție
Înainte ca terapeuții să se alăture comunității noastre, aceștia trec printr-un proces de selecție îndelungat, în cadrul căruia educația și pregătirea acestora sunt verificate.
Te vom ajuta să găsești terapeutul potrivit.
Te vom ajuta să găsești terapeutul potrivit.
Printr-un scurt test, îți vom arăta cei mai potriviți trei terapeuți în funcție de cerințele și nevoile tale.
Vom completa terapia cu video-uri educaționale
Vom completa terapia cu video-uri educaționale
Abonații vor avea acces la 60 de video-uri educaționale despre sănătatea mintală pe care le pot viziona în orice moment.
Începe testul
Hedepy
Înscrie-te la newsletter-ul Hedepy
Sfaturi, informații noi, reduceri
Prin înscriere, ești de acord cu politica de prelucrare a datelor personale
Footer

VisaMastercardGoogle PayApple PayPayPalKlarna