În România există peste 4.500.000 de persoane care suferă de o afecțiune psihică.

Mai puțin de o șesime din aceștia caută ajutor, restul de 4.000.000 confruntă singuri cu problemele lor. Noi am dori să schimbăm această situație.

Credem că psihoterapie este o cale spre a vă simți mai bine.

Poate că aveți impresia că nu știți cu adevărat care este diferența dintre psiholog, psihoterapeut și psihiatru. Poate că în interiorul vostru suferiți și nu știți cu cine să vorbiți. Și poate credeți că psihoterapia nu este potrivită pentru dumneavoastră și că este o opțiune de ultimă instanță.

În Hedepy credem că în secolul 21 psihoterapia ar putea fi o modalitate de a vă simți mai bine. Nu trebuie să vă confruntați singur, oriunde v-ați afla.

V2_Hedepy_kolaze5-tym

Cu ajutorul tehnologiei facem mai ușoară calea către psihoterapie.

Facem posibil ca psihoterapia să fie:

  • Calitativă, furnizată doar de experți certificați.
  • Confortabilă și accesibilă de oriunde, datorită apelurilor video.
  • Transparentă, permițându-vă să vă vedeți terapeutul înainte de a plăti pentru o ședință, datorită prezentării video a acestuia.
  • Intimă și anonimă.
  • Accesibilă instantaneu, deoarece nimeni nu ar trebui să aștepte pentru a primi ajutor.
  • Fără niciun stres legat de rezultat. De aceea, vă vom rambursa banii după prima ședință dacă nu veți fi mulțumit.
V4_hedepy-natalie-2-w_montaz
Echipa noastră

Facem legătura între experții în psihoterapie și experții în tehnologie

astfel încât să putem crea o psihoterapie pentru secolul XXI.

Mgr. Lukáš Krčil

CEO

În ultimii ani am făcut ocolul lumii afacerilor și a marketingului. Deseori văd în jurul meu oameni care sunt triști și suferă, dar nu știu la cine să apeleze. De aceea am decis să construim Hedepy, o platformă care vă va ajuta să vă ușurați drumul spre psihoterapie oriunde v-ați afla. Vrei să ni te alături sau ai un obiectiv similar? Ia legătura cu noi.

lukas.krcil@hedepy.cz

Mădălina Golgoțiu

Manager de comunitate

Principalul meu obiectiv la Hedepy este de a ajuta psihoterapeutul să se adapteze unei noi forme de psihoterapie, cea online. Digitalizarea serviciilor de psihoterapie este primul pas în normalizarea acesteia, dar și adaptarea la noua realitate pe care o trăim. Mă bucur să fiu parte din comunitatea Hedepy și să oferim posibilitatea tuturor oamenilor de a accesa servicii profesionale de psihoterapie, oriunde s-ar afla și oricând au nevoie.

madalina@hedepy.ro
+40 721 191 322

Bc. Martin Zdražil

Director de marketing

În Hedepy mă concentrez în principal pe comunicare. Pe scurt, încerc să le spun oamenilor că oferim un serviciu util, care îi poate ajuta să scape de probleme. Am început în marketing acum 10 ani, eram nerăbdător, dar m-am prăbușit și am ars repede. Îmi place Hedepy pentru că poate ajuta oamenii în situații ca a mea.

Roman Zámečník

Manager de produs

Misiunea mea principală este să fac Hedepy confortabil de utilizat pentru toată lumea. Știu că întotdeauna există ceva care trebuie îmbunătățit și aștept cu nerăbdare toate actualizările pe care le pregătim. Dar chiar și acum mă face fericit să văd oameni care nu trebuie să aștepte săptămâni întregi pentru a se întâlni cu un psihoterapeut sau care au decis să încerce psihoterapia datorită Hedepy. M-aș bucura dacă mi-ați trimite orice feedback sau idei despre cum să facem Hedepy și mai bun.

roman.zamecnik@hedepy.cz

Hedepy este creat împreună cu o echipa de experți în psihologie și psihoterapie,

care ne ajută să lucrăm cu date dovedite științific.

Hedepy s. r. o.

Sestupná 105/8, Břevnov,
162 00 Prague
Czech republic

suport@hedepy.ro


IČ: 09206281
DIČ: CZ09206281

Compania noastră este înregistrată la Tribunalul Municipal din Praga, Secțiunea C, Dosar 332559 / MSPH.