Cum să alegeți terapeutul potrivit?

Alegerea poate să nu fie ușoară, dar am făcut tot posibilul să vă ajutăm.

Citiți profilul complet și urmăriți videoclipul

Terapeuții lucrează în diverse moduri și fiecare are o personalitate diferită, la fel ca și clienții. Aruncați o privire pe profilul terapeutului, verificați dacă specializările vi se potrivesc și dacă ați putea fi compatibili. Marele avantaj al Hedepy este că puteți urmări un terapeut pe un video înainte de ședință, ceea ce vă poate oferi multe indicii.

Dacă vă place terapeutul, faceți o rezervare pentru prima ședință. Nu aveți nimic de pierdut, pentru că, în cazul în care terapia nu vi se potrivește, vă vom rambursa banii.

V2_Hedepy_kolaze2

Bazați-vă pe intuiție

Studiile de specialitate sunt de acord că relația dintre client și terapeut este o condiție fundamentală pentru succesul terapiei mai mult decât o anumită direcție terapeutică sau alți factori. Concentrați-vă pe ceea ce simțiți dumneavoastră și terapeutul, ascultați, înțelegeți și aveți încredere în terapeut.

Cu toate acestea, relația se dezvoltă pe o perioadă lungă de timp, dacă nu aveți o impresie deosebit de proastă și simțiți că prima ședință v-a ajutat cumva, puteți continua. Chiar și terapeutul trebuie să se acomodeze cu clientul, să îl cunoască și să lucreze în consecință. De asemenea, puteți stabili mai multe ședințe împreună pentru a evalua progresul și rezultatele și puteți decide ulterior ce veți face.

Jaké jsou příznaky deprese
Uneori, cea mai grea parte este să începi

Nu trebuie să faceți față singur